Producten

Wie kiest voor de vele mogelijkheden Van VCM, kiest voor kwaliteit. Als klant heeft U bij VCM vele mogelijkheden. Op deze pagina vind U een kleine greep uit de producten die VCM kan leveren.

U heeft deze pagina bekeken, maar niet gevonden wat U zoekt? Geen probleem. Omdat VCM veel maatwerk levert is de kans zeer groot dat wij ook U van dienst kunnen zijn. Via de pagina contact informatie kunt een geheel vrijblijvende afspraak maken. Zo kunt U samen met VCM uw wensen bekijken.
 
Serres
Zoekt U extra wooncomfort? Of zoekt u naar mogelijkheden om uw werkomgeving zo comfortabel mogelijk te maken? In beide gevallen is dan een serre de meest ideale oplossing.
Wie uiteindelijk kiest voor licht en ruimte en voor kwaliteit en vakmanschap en materiaal gebruik, vindt bij VCM uitstekende mogelijkheden. Welke interieurstijl U ook voor ogen heeft. De serre voegt er altijd een extra dimensie aan toe, de comfortabele dimensie van ruimte en licht.
 
Lichtstraat
Gaat uw voorkeur echter uit naar een normale uitbouw of beschikt U reeds over een bestaande uibouw, dan kan een lichtstraat uitkomst bieden.
Door een lichtstraat in het dak van een uitbouw te verwerken, kan uw uitbouw bijdragen aan een goed en sfeervol verlichte woon- of werk ruimte
Wilt u ook meer licht in huis? Bezoek dan onze onze speciale site met meer informatie over lichtstraten.
 
Overkapping
Ook voor een overkapping van een terras bent U bij VCM aan het juiste adres.
 
Dakkapel
U heeft een huis met een kleine zolder en U wilt daar een ruime slaapkamer maken. Een dakkapel is voor U waarschijnlijk een goede keuze. Ook hiervoor kunt U uitstekend bij VCM terrecht.
 
Deuren, ramen en kozijnen
Ook wanneer U denkt aan vervangen van deuren, ramen of kozijnen kan VCM U uitstekend van dienst zijn.