Van Creij Montage

Van Creij Montage is inmiddels alweer 10 jaar actief in het creëren van ideale woon- of werkomgevingen. Van Creij Montage is gevestigd in het Brabantse Veghel.

Van Creij Montage, ook wel VCM genoemd, heeft een eigen werkplaats waar zij met grote zorg de producten klaar maakt voor haar klanten.
Voor het toeleveren van de diverse materialen, is gekozen voor enkele goede, snelle en zeer betrouwbare leveranciers.
VCM kan haar producten leveren in diverse materialen. Geheel naar wens van de klant. De keuze is aan U. Kiest U voor hout, aluminium of kunstof? Het kan allemaal. Vraag VCM naar de voor- en nadelen van de gebruikte materialen.
 
Onze kwaliteit

Door de jarenlange ervaring die VCM heeft opgedaan, bent U er van verzekerd dat een door VCM geleverd product aan de hoogste kwaliteits eisen voldoet.

De kwaliteits beleving komt ook terug in de gebruikte materialen. Alleen het beste is goed genoeg.
Ondanks dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat bij VCM, zijn situaties waarin kleine problemen optreden niet geheel ondenkbaar. VCM geeft daarom 10 jaar garantie op geleverde producten.
 
Uw comfort
VCM werkt samen met zeer bekwame vakmensen, om voor U een passende en waardevolle toevoeging aan uw woning of bedrijfspand te realiseren.
Omdat alles geheel op maat en naar wens van de klant wordt gemaakt, bent U ervan verzekerd, dat het eindproduct alle comfort biedt dat U voor ogen heeft